About

Als hunter (street art liefhebber) documenteert Sanne Gijsbers al vele jaren de street art scene. Ze kwam er al vrij snel achter dat nog maar weinig mensen van de Heerlense murals af wisten en besloot om daar in 2011 met Street Art Heerlen verandering in te brengen. Naast het in kaart brengen van alle Heerlense murals is ze ook street art tours gaan verzorgen en heeft ze inmiddels i.s.m. Rian Moonen ook haar eigen street art / stadsgids genaamd ‘ENNE’ ontwikkelt. Wat begon als een hobby is een missie geworden: Heerlense street art bekendmaken en bij een groot publiek onder de aandacht brengen. Zo hoopt ze ook dat de street art scene Heerlen weer positief op de kaart zet en zo meer mensen naar de stad komen.

ENNE kopen?
ENNE is te koop bij: Boekhandel van der Velden-van Dam,  Cho Pain, C-Mill,  F.L.Y. Conceptstore, Plantage boekhandel, SCHUNCK*, The Project, Tulip Inn, Visit Zuid-Limburg Heerlen en online via Get Heerlen.

Fotografie
Alle foto’s op deze website zijn gemaakt door en eigendom van Sanne Gijsbers. Heb je interesse in de foto’s? Neem dan contact op met sanne@streetartheerlen.nl