Uitleg algemeen
Ga met ons te voet door de ‘betonnen jungle’ van Heerlen. Tijdens deze tour nemen we de meest bijzondere plekjes mee die het centrum kent. De street art cultuur, de making of en wie zit er achter de muurschilderingen komen o.a. aan bod. Mocht je nu benieuwd zijn welke street art werken we allemaal tijdens de tour tegen kunnen komen, bekijk dan onze street art plattegrond!

Duur
90 minuten

Vertrekpunt
Visit Zuid-Limburg winkel – Spoorplein 40 (Maankwartier)

Kosten individueel
Voor € 8,75 p.p. kunt u elke eerste zondag van de maand om 13:00 uur via de Tickli service van de Visit Zuid-Limburg een tour boeken.

Kosten groepen
Groepen kunnen in overleg een street art tour op elke gewenste datum boeken. De prijs voor een groep van 15 personen* is  €95,- (excl. 21% btw voor bedrijven). Mochten jullie met meer mensen willen komen dan kunnen we de groep opsplitsen en met twee gidsen lopen. In overleg is het ook mogelijk om koffie/thee en vlaai via ons te reserveren.

*Per pers. extra is het € 6,- meer (met een maximale groepsgrootte van 20 personen).

Stadsgids ENNE
Mocht u zelfstandig een street art tour willen lopen dan kunt u HIER stadsgids ENNE voor €6,95 kopen.

Gehandicaptenvoorzieningen
De gehele tour is gelijkvloers en dus goed te doen voor mensen met een beperking.

COVID-19 maatregelen
Wij vragen iedereen om niet naar de tour te komen als je ziekteverschijnselen hebt. Mochten er ziekteverschijnselen zijn dan kunt u kosteloos de tour annuleren!

Contactgegevens
Telefoon: +31 (0)6 48 47 86 06   /   E-mail: sanne@streetartheerlen.nl

Tour boeken